Ajuntament d'Alcoi ::Directori comercial de la Comunitat Valenciana
Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 81 a 90 de 1518

06-07-2020 EL COMERÇ ET PORTA LA CULTURA A CASA

Aquesta iniciativa innovadora i de suport COMERCIAL-CULTURAL només serà possible amb el suport de TOTS : institucions , comerços , i el nostre teixit cultural.

Podeu passar per l'oficina de comerç a recollir 25 entrades gratuïtes per a oferir-los als clients.L'actuació és el dia 11 de juliol a les 19h.

Formeu part i feu possible que aquest projecte es porte a terme a la nostra ciutat, repartint als vostres clients productes, serveis i cultura de qualitat com només vosaltres ho sabeu fer

Xavi Mira us explica al vídeo adjunt aquesta iniciativa, i afegim també un dossier amb la programació prevista fins desembre

Cuidem d'Alcoi , dels nostres negocis i la nostra cultura

VIDEO

PROGRAMACIÓ

Regidoria de Comerç

Ajuntament d’Alcoi

03-07-2020 L'Ajuntament d'Alcoi aconsegueix més d'1.350.000 euros de la Generalitat en programes d'ocupació

El Consistori alcoià ha aconseguit subvencions en set programes de la Generalitat Valenciana, el que ha suposat una ajuda autonòmica global superior a 1.350.000 euros per a fomentar l'ocupació i la contractació d'un total de 79 persones des del mes d'octubre de 2019 fins a l'actualitat. Aquesta última subvenció, encara oberta, ha sigut el programa EMCORP 2020 concedit per Labora amb un import de 171.558 euros per a contractar a 12 persones majors de 30 anys: 4 oficials forestals, 4 peons forestals i 4 oficials de jardineria.

El regidor d'ocupació, Alberto Belda, destaca el treball realitzat: "Els diferents programes d'ocupació realitzats en Alcoi a l'últim any han rebut més d'1.350.000 euros en subvencions autonòmiques i han permés treballar a 79 persones, adquirint experiència laboral i uns coneixements molt útils i demandats, en molts casos, per diferents empreses. La nostra prioritat segueix sent el foment de l'ocupació a través de tots els mecanismes al nostre abast i aquests programes són per a molta gent , una gran oportunitat per a incorporar-se al mercat laboral".

La resta de les subvencions a les quals s'ha presentat l'Ajuntament i ha rebut finançament han permés contractar a 22 Empuju i 19 Empucu, tots ells, joves menors de 30 anys tant qualificats com no qualificats que es van incorporar el passat octubre. Entre els titulats qualificats, per exemple, trobem personal que ha desenvolupat tasques en benefici de la ciutat en matèries com medi ambient, informàtica, educació infantil, treball social o arquitectura, entre d'altres.

L'altre programa d'ocupació que es desenvolupa actualment a Alcoi és el taller d'ocupació relacionat amb el turisme de naturalesa. Una iniciativa subvencionada amb un import de 232.054,80 euros sota el nom "Turisme de naturalesa: Birdwatching i itineraris interpretatius en el medi natural d'Alcoi" comprés en l'especialitat de "Promoció Turística Local i Informació al Visitant (HOTI0108)" tractant-se d'un Certificat de Professionalitat de Nivell 3. En total hi ha 13 persones que treballaran fins a finals d'any.

Un altre dels programes és l'Emcorp2019 per a majors de 30 anys, amb 7 contractats per a tasques d'obra, electricitat i jardineria, que es van incorporar també al mes de desembre de 2019. També s'ha realitzat el programa EMPA amb la contractació d'un agent d'ocupació i desenvolupament local i l'EMPACE, amb 5 persones més, també dedicat al foment de l'ocupació dins de l'Acord Territorial per l'Ocupació i el Desenvolupament local d'Alcoi, Ibi i Ontinyent (ACTAIO). L'últim programa aprovat, com ja s'ha comentat, ha sigut l'EMCORP 2020 que permetrà incorporarà 12 persones més per a tasques forestals i de jardineria.

En total, més d'1.350.000 euros repartits en 7 programes que permetran que un total de 79 persones treballen adquirint experiència i coneixements valorats, en molts casos, per les empreses al mateix temps que la seua tasca repercuteix en la millora de la ciutat.

03-07-2020 Comença una nova edició del Voluntariat Ambiental en Prevenció d’Incendis Forestals

El voluntariat forestal de l'Ajuntament d'Alcoi es realitza durant 6 setmanes entre el dia 6 de juliol i el 14 d'agost. En cada torn participen 8 persones voluntàries assistides al matí per un educador ambiental per a portar a terme formació en temes de medi ambient i vigilància forestal i a la vesprada per 2 voluntaris de protecció civil que coordinen l'operatiu. En aquesta ocasió gràcies a la col·laboració d’Aitex (Institut Tecnològic del Tèxtil), s’ha pogut ampliar el voluntariat i les setmanes a un total de 48 voluntaris en 6 torns.

La vigilància es realitza entre les 15 i les 20 h, quatre membres del voluntariat es reparteixen per parelles en dues torres de vigilància en Sant Antoni i en les Pedreres. Quatre més fan ruta mòbil amb bicicleta elèctrica. Els dos voluntaris de protecció civil, amb un vehicle 4x4, donen suport al Voluntariat Ambiental i ruta de vigilància en punts sensibles com el Racó Sant Bona Ventura, Molinar, Polop, entre d’altres.

Els voluntaris estan allotjats de dilluns a divendres a l'Hotel Rural de la Safranera, que s'utilitza de base per a totes les activitats i vigilància. Allí també es durà a terme la formació als matins.

«Aquest voluntariat porta fent-se des de l’any 2002, sent subvencionat per la Generalitat en pràcticament totes les campanyes anteriors, amb una bona participació de voluntaris i uns resultats molt positius», destaca el regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre. «Com sempre diem, és molt important la prevenció durant tot l’any, hem dut endavant moltes accions que ajudaran a evitar incendis i ara el voluntariat té per davant un treball molt important, ajudaran a la conservació del nostre patrimoni natural».

Aquesta setmana ha tingut lloc la presentació en l’Àgora, en un acte que va aprofitar per a presentar el Pla de Prevenció d’Incendis de la mateixa Conselleria, a més de donar unes directrius generals sobre el voluntariat.

L’objectiu d’aquest voluntariat és la realització de tota una sèrie de tasques encaminades en prevenció d’incendis forestals mitjançant punts fixes i rutes mòbils per cobrir el màxim de superfície vigilada, fent especial incidència als Parcs Naturals presents al terme municipal Parc Natural de la Serra de Mariola i el Parc Natural de la Font Roja, així com el Paratge Natural Municipal Racó de Sant Bonaventura’ i el Paisatge protegit del Serpis.

Aquest voluntariat pretén realitzar activitats que promoguen la integració de les persones amb discapacitat, tasques de vigilància dissuasiva, sensibilització i informació de la població de cara a la prevenció d’incendis forestals, conscienciar i informar els visitants en espais naturals i forestals, mitjançant accions informatives als visitants sobre el del compliment de les distintes normatives aplicables, programes d’educació ambiental i formació amb especial incidència en el coneixement del medi forestal per a les persones voluntàries ambientals.

La vigilància mòbil cobrira les següents zones: Paratge Natural Municipal del Racó de sant Bonaventura- Els Canalons, Via Verda d’Alcoi, entre el barri de Batoi, el Poliesportiu Municipal Francisco-Laporta i la zona de l'Estepar, Àrea recreativa del Preventori, Font de la Salut i Font del Molinar. Aquests punts, junt amb el de la casa forestal de vigilància del cim del menejador, al Parc Natural del Carrascar de la Font Roja, i la caseta de vigilància del Montcabrer, situada al Parc Natural de la Serra de Mariola, vénen a cobrir un percentatge molt elevat del camp visual del terme municipal.

02-07-2020 L'Ajuntament llança les ajudes "Reactiva Alcoi Comerç" per a incentivar el consum local

L'Ajuntament d'Alcoi ha llançat les ajudes "Reactiva Alcoi Comerç", específiques per a incentivar el consum local, i destinades als comerços, hostaleria i negocis de proximitat. La Regidoria de Comerç destinarà un total de 250.000 euros per a arribar a tots aquells negocis d'Alcoi que van tindre que tancar les seues portes durant l'Estat d'Alarma, que complisquen amb les condicions i desitgen acollir-se a aquesta subvenció que té com a objectiu fonamental incentivar les compres i el consum a través de descomptes en els tiquets de compra. La iniciativa municipal espera que les ajudes puguen arribar a produir una inversió al voltant d'1 milió d'euros en la ciutat.

Les subvencions, en règim de concurrència competitiva, tenen la forma d'ajudes a fons perdut i es donaran una vegada s'adjudiquen. A més a més, les ajudes són compatibles amb altres subvencions i la justificació de les mateixes es podrà realitzar fins al 30 d'octubre de 2020. El termini de presentació començarà el 3 de juliol i serà de 20 dies hàbils. Les ajudes s'atorgaran segons l'ordre de presentació de la documentació requerida, de manera telemàtica, a través de la seu electrònica de l'Ajuntament d'Alcoi.

https://sedeelectronica.alcoi.org/sta/CarpetaPublic/doEvent?APP_CODE=STA&PAGE_CODE=PTS_CATSERV&DETALLE=6269000032339470107711&lang=ca

També es podrà realitzar de manera presencial sol·licitant cita prèvia en el telèfon 965537218. Els dubtes sobre les ajudes es poden consultar en aquest mateix telèfon o en el correu electrònic reactivacomerç@alcoi.org.

L'ajuda per a cada negoci és de 200 euros, ampliable, i el beneficiari es compromet a aplicar-la mitjançant descomptes en les compres dels seus clients, amb un màxim de 20 euros per client, compra i dia. El descompte vindrà en el tiquet de compra i servirà com a justificant de l'ajuda.

La Regidora de Comerç, Vanessa Moltó, aposta per augmentar el consum en aquells negocis que tenim a la ciutat: "Les subvencions "Reactiva Comerç" destinades al comerç, l'hostaleria i els negocis d'Alcoi que hem llançat des de l'Ajuntament compten amb un total de 250.000 euros, amb la intenció d'incentivar el consum en la ciutat. Calculem que la inversió en Alcoi potser d'1 milió d'euros. Amb aquestes ajudes també volem que les alcoianes i alcoians coneguen els locals que tenen en Alcoi, amb una oferta àmplia, variada i de qualitat. El consum local és la millor manera d'ajudar a aquests negocis que cada vegada que obrin la persiana, donen vida als nostres carrers, que són d'ací, d'Alcoi, i que necessiten a tota la ciutadania per seguir oberts oferint-nos eixa atenció personalitzada i bon fer que tan els caracteritza".

D'aquestes ajudes es poden beneficiar tots aquells establiments situats en la ciutat, i ubicats en planta baixa, englobats en les agrupacions de l'Impost de les Activitats Econòmiques (IAE) de les agrupacions 65, 67, 68 ,69, 933 ,97 ,974 ,975 amb l'exclusió d'aquells negocis que la seua obertura no va quedar suspesa durant l'Estat d'Alarma.

02-07-2020  Alcoi acollirà al setembre les ‘I Jornades d'Intel·ligència Artificial’ per a donar a conéixer l'aplicació pràctica de la tecnològica a la ciutadania

La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, a través de Districte Digital Comunitat Valenciana, al costat de l'Ajuntament d'Alcoi (Alacant) i el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) organitzen les ‘I Jornades d'Intel·ligència Artificial (IA) d'Alcoi’, que se celebraran els pròxims dies 10 i 11 de setembre, amb l'objectiu de donar a conéixer a la societat els usos reals i aplicacions actuals de la tecnologia més avançada i de la IA.

La primera sessió que se celebrarà el dijous 10 a la vesprada, titulada “Ja és ací. La Intel·ligència Artificial que ens envolta”, està dirigida al públic en general. Aquesta jornada permetrà als assistents conéixer les aplicacions reals d'intel·ligència artificial en l'actualitat, i que ja s'han fet imprescindibles en el nostre dia a dia, a més de les innovacions que ens envoltaran de manera imminent. Els assistents podran participar en aquest esdeveniment presencialment en l'IVAM CADA Alcoi, o a través d'una plataforma tecnològica que els permetrà gaudir d'una autèntica experiència de realitat virtual.

La segona sessió tindrà caràcter presencial, el divendres 11 al matí, també en l'IVAM CADA ALCOI, sota el títol ‘Taller CEOS. Intel·ligència Artificial en les empreses’, dirigida a directius d'empreses, que podran conéixer les últimes aplicacions de la intel·ligència artificial en l'entorn corporatiu.

Gràcies a aquesta iniciativa, en l'organització de la qual col·labora l'empresa especialitzada en transformació digital *SumamoOs, tant la ciutadania com el teixit empresarial podran conéixer de primera rage aplicacions i casos reals de gran utilitat en matèria d'IA, per al seu ús en tots els àmbits de l'economia i la societat.

Entre molts altres usos, la intel·ligència artificial, unida a la robòtica, permet una gestió més eficient dels recursos, en aspectes com ara l'automatització de tasques en cadenes de muntatge o embalatge, en hospitals i centres de salut, o en tasques de comercialització i màrqueting de les empreses. Però també en l'automatització de processos senzills del dia a dia de les persones, en els electrodomèstics, automòbils o els dispositius electrònics que utilitzem.

01-07-2020 "MacroVital", millor iniciativa del programa Activa Àgora

L'Ajuntament d'Alcoi ha posat en marxa, aquest primer semestre de l'any, la V Edició del Programa Activa Àgora, amb el suport del CEEI i la col·laboració de FEDAC i JOVEMPA, en la qual han participat 11 projectes empresarials. La iniciativa ha tingut com a finalitat ajudar als emprenedors portadors d'una idea de negoci i a les empreses de recent creació, mitjançant un programa que ha inclòs sessions de formació, tutories individuals, reunions de treball grupals, networking i experiències empresarials realitzades en format on-line durant els mesos de confinament i, en format presencial, una vegada iniciada la desescalada.


El programa Activa Àgora ha finalitzat amb la presentació de huit dels projectes empresarials participants en aquesta cinquena edició. Per a això es va constituir una comissió formada per Àlex Martínes (Ajuntament d'Alcoi), Nacho Gómez (FEDAC), Javier Expósito (JOVEMPA) i Jesús Casanova (CEEI), sent els projectes presentats: Filtre Bio, Frutabox, MacroVital, Smart City Pàrquing, SAPS, Bleepet, Projecte ON i Micampaña.es.

Alberto Belda, regidor d'Empresa, Formació i Innovació, destaca l'evolució del programa: “L'Ajuntament d'Alcoi continua impulsant la creació de negocis i empreses a la ciutat, de la mà dels agents econòmics i altres entitats, des del minut zero. Primer amb programes com Activa Àgora i després amb ajudes com el programa Inmpuls per a donar suport a les empreses en el seu primer any de funcionament. Activa Àgora compleix la seua cinquena edició i continua evolucionant i augmentant el seu atractiu per a emprenedors de territoris limítrofs que vénen fins a Alcoi per a iniciar els seus projectes".


El Premi al Millor Projecte Activa Àgora ha sigut per a "MacroVital" de l'emprenedor Emili Sellés. Es tracta d'una empresa de recent creació per a oferir menjar per a emportar, 100% vegà, ecològic, sense sucre i baix en greix, amb opcions sense glútens. Tots els seus productes no tenen processament industrial i tampoc congelat, per la qual cosa s'emmarquen en la tendència del “Real Food”. A més, "Projecte ON" d'Octavi Masià i Natxo Lara ha rebut un esment especial del jurat pel seu estudi de comunicació i imatge.


Segons Jesús Casanova, Director del CEEI, “la iniciativa s'ha consolidat, un any més, adaptant aquesta edició a les necessitats del moment, apostant pel seu desenvolupament mitjançant diferents aplicacions on-line, però sense deixar de costat la interacció entre els onze projectes participants, que en aquesta edició han sigut de municipis com Alcoi, Castalla i Ontinyent”. Per a Natxo Gómez, President de FEDAC, “Activa Àgora serveix per a donar suport a la transformació d'una idea en projecte i aquest en empresa, fins i tot, la seua consolidació durant els primers anys. Iniciatives com aquesta fan que el nostre territori siga més atractiu per a la creació d'empreses”.


En aquest mateix sentit, Javier Expósito, Vicepresident de JOVEMPA Alcoià, Comtat i Foia, ha destacat que “en Activa Àgora participen principalment joves portadors d'idees i projectes empresarials que volen posar-los en marxa. Els joves empresaris aportem riquesa al nostre territori a través de les nostres empreses, que també generen ocupació directa i indirecta a la comarca”.


Els emprenedors participants en el programa disposen durant el mes de juliol d'una bossa d'hores de tutories individualitzades per a continuar donant forma als seus projectes

01-07-2020  Comença el curs de Joventut per a Monitors d'Activitats de Temps Lliure

Aquest matí, ha començat el curs de Monitors d'Activitats Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil organitzat per la regidoria de Joventut en el Centre Cervantes Jove (CCJ) que s'inclou dins del Pla de Formació en Animació Juvenil que ha posat en marxa aquesta regidoria. L'activitat formativa està adaptada al nou marc normatiu (Decret 86/2015) de la Generalitat Valenciana. Els alumnes inscrits, amb una edat mínima de 16 anys, realitzaran en total 310 hores de formació, acudint de 9 a 14 hores a l'edifici de la joventut alcoiana situat en Cervantes des de l'1 al 30 de juliol.

El Curs està Impartit per l'Escola Oficial d'Animació Juvenil ABAST i amb ell s'obté el títol oficial expedit per l'Institut Valencià de la Joventut, de la Generalitat Valenciana. Les competències que valida el curs són les d'organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de temps lliure educatiu dirigides a la infància i la joventut, en el marc de la programació general d'una organització, aplicant les tècniques específiques d'animació grupal, incidint explícitament en l'educació en valors i ateses les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos. L'últim mòdul del curs és de pràctiques professionals no laborals de dinamització d'activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil amb un total de 160 hores.

30-06-2020  L'Ajuntament presenta una programació per a l'estiu, lúdica, oberta i molt àmplia

"Viu l'Estiu", el programa de propostes lúdiques per als mesos de juliol, agost i principis de setembre torna a la ciutat ampliant les seues activitats i adaptant-se a la nova normalitat. Les activitats d'enguany estan obertes, és a dir, encara poden incorporar-se nous esdeveniments segons vagen passant les setmanes. Una àmplia agenda amb iniciatives tan esportives, culturals, socials, de gent gran, educatives, de joventut i telemàtiques que es podrà consultar en temps real en www.ticketalcoi.com. L'altra novetat serà que, en el lloc de l'esdeveniment, es podrà consultar a través d'un codi QR, tant el programa de l'activitat com les mesures d'aforament, que també estaran en el web ticketalcoi.com, incloent-hi reserva prèvia en el cas de ser necessària.

El mes de juliol comença amb un renovat "Viu l'Estiu" que presenta activitats programades des de diferents regidories i entitats en benefici de la ciutadania independentment de la seua edat i necessitats lúdiques: lectura, cinema, teatre, balls, contacontes, vermut i dolçaina, esports, ioga, exposicions, pintura, jazz, música de banda i, fins i tot, activitats on-line per als que estan a casa.

El regidor de cultura, Raül Llopis, explica: "Els alcoians i les alcoianes podran gaudir aquests mesos de juliol i agost, d'unes activitats d'estiu molt àmplies en espais urbans però també en el nostre meravellós entorn, pensades per a diferents edats i també per a gaudir en família. Un calendari que anirà actualitzant-se a les circumstàncies de la nova normalitat i a les aportacions de les regidories i entitats que han participat, i que es pot consultar en temps real en www.ticketalcoi.com. A més a més, cada una de les activitats tindrà les seues pròpies recomanacions referents a l'aforament, amb inscripció prèvia en cas de ser necessària,i les mesures sanitàries adaptant-se a l'espai d'aquesta activitat".

Llopis afegeix: "En un estiu atípic, on molts ciutadans no tindran les vacances habituals, hem volgut fer un "Viu l'Estiu" per a totes i tots, amb activitats gratuïtes adaptades a la nova realitat però sense deixar de banda el més important, passar-ho bé, gaudir, fer activitats saludables i consumir cultura,".

La primera de les activitats serà la setmana dels experiments a la Biblioteca de Tirisiti a principis de juliol, dedicada als més menuts i menudes de la ciutat per seguir amb una eixida nocturna a la Cova Juliana, cinema i una audició en l'IVAM CADA ALCOI i "Cuina de Sabors". Com sempre, les activitats apostaran per la cultura, amb música, teatre i cinema, destacant també altres propostes com Ociesport, RuralFilmFest, un itinerari teatralitzat a la font del Quinzet, una jornada d'escalada i orientació, ioga, teatre amb temàtica d'igualtat, contes i música de tota mena; de banda, dolçaina, electrònica o de jazz. I cinema que inclourà, per primera vegada, cintes clàssiques i que també projectarà pel·lícules d'animació vinculades al festival "AnimaAlcoi".

Des de la regidoria de Cultura, coordinadora del programa, es destaca que s'ha intentat adaptar el programa al màxim a la nova normalitat, amb moltes activitats a l'aire lliure però sempre amb les mesures i l'aforament adaptats als diferents espais que tenen característiques molt variades. També s'apel·la a la responsabilitat de les alcoianes i alcoians per a gaudir de "Viu l'Estiu" complint amb les mesures sanitàries personals de distanciament i mascareta per tindre un estiu divertit i sense incidències.

30-06-2020  Finalitzen les obres d’accessibilitat al voltant de les pintures rupestres de la Sarga

Ja han finalitzat les actuacions en l'àrea de les pintures rupestres de la Sarga que van començar a mitjan mes de maig. Les obres han consistit en la reparació del sender que dóna accés als abrics, així mateix han realitzat una plataforma d'observació en l'Abric I, s’ha prolongat la senda existent en l'Abric II, amb una bifurcació. A més s’ha repintat la tanca existent i instal·lat dos panells informatius.

L'obra va ser adjudicada a AFEMA OBRAS Y SERVICIOS, SL per 35.892,53 euros i el termini d'execució de sis setmanes s’han complit.

Les millores que afavoriran l'accessibilitat dels visitants s'ha centrat en la reparació del sender existent en els seus 304 metres. Pel que respecta a l'execució de la plataforma d'observació en l'Abric I, afavorirà la comoditat dels visitants durant les exposicions didàctiques i la prolongació de l'accessibilitat i aproximació a les pintures per a la seua contemplació. Finalment cal ressaltar la col·locació de dos panells, tipus faristol, que a més de contenir informació, compliran la funció de barana o protecció per a major seguretat dels usuaris. Els panells informatius inclouen textos en tres idiomes: espanyol, valencià i anglés, a més d'il·lustracions i fotografies, incorporen codis QR per a adreçar informació de les pintures de la Sarga a través de la web del Museu Arqueològic d'Alcoi http://www.alcoi.org/museu

El pròxim diumenge 5 de juliol tornaran les visites guiades a aquest espai, són gratuïtes i es faran en grups de 15 persones en quatre horaris diferents: a les 10 h, 11 h, 12 h i 13 h. Cal fer reserva prèvia en el següent web:http://http://www.lasargareservas.com/ es pot realitzar fins a les 23 hores del dia anterior o fins que s’òmpliguen les reserves. El punt de trobada amb el guia i lloc d'inici de la visita a les pintures és en l'Abric III (a l'interior de la tanca metàl·lica), al qual s'accedeix pel sender. Des de l'aparcament del Mes de la Cova al punt de trobada amb el guia hi ha una distància de 600 metres (10 minuts). Es prega acudir amb l'antelació suficient per a poder realitzar la visita de manera adequada.

“El model de la Sarga s'està imitant en altres llocs barrant tot l'espai sense que afecte l'entorn de les pintures i realitzant visites guiades, evitant que la massificació puga desbaratar aquest lloc. Des de la regidoria de Turisme i Patrimoni Històric apostem per l'accessibilitat, ja hem portat avant moltes iniciatives i ací tenim una més que facilitarà les visites a un lloc que és patrimoni de la humanitat i del qual hem d'estar molt orgullós”, ha indicat la regidora de Turisme i Patrimoni Històric, Lorena Zamorano.


PLA DIRECTOR

També cal remarcar que s’ha contractat la redacció del Pla Director d’aquest espai i el termini d’execució finalitza en novembre. També s’ha demanat una subvenció per aquest Pla i s’està pendent de la resolució. Aquest és el document que explica els usos, accessibilitat o nivell de protecció entre d’altres i els projectes que s’han de dur a terme per a complir-lo, per exemple, rehabilitar el Mas de la Cova com a Centre d’Interpretació.

29-06-2020  L'ajuntament d’Alcoi posa en marxa un sistema de cita prèvia mitjançant una plataforma informàtica

L'ajuntament d'Alcoi ha posat en marxa el servei de cita prèvia mitjançant una plataforma informàtica per a qualsevol tràmit que es necessite fer en el consistori, unificant en un sol espai qualsevol gestió. Es pot accedir a través del següent enllaç: https://citaprevia.alcoi.org/

Amb aquest sistema es garanteix un servei més eficient i eficaç. Cada persona podrà triar el dia i hora que més s'adeqüe a les seues necessitats, eliminant les cues i esperes, contenint així en la mesura del possible les possibilitats de contagi.

Recordem que des del final del confinament, concretament en la Fase 1 de la Transició a la Nova Normalitat es va posar en marxa un sistema de cita prèvia en el qual calia trucar al telèfon de cada departament. Ara el servei estarà unificat en una mateixa plataforma. Aquests canvis proporcionaran la màxima seguretat possible tant a la ciutadania en general com a les persones treballadores de l'ajuntament.

“Treballem en una doble vessant, volem oferir el millor servei i al mateix temps les màximes garanties de seguretat. La cita prèvia a través de la plataforma permetrà triar dia i hora en concret, sent així més eficaços i evitarem les massificacions i les cues”, ha indicat la regidora de Regidora d’Informació i Defensa del Ciutadà, Teresa Sanjuán.

El sistema que ja està en marxa es podrà anar adaptant en funció de la detecció de noves necessitats, canvis o millores.