Ajuntament d'Alcoi ::Directori comercial de la Comunitat Valenciana
Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 51 a 60 de 1518

29-07-2020 Obres i Serveis executa més de mig milió d'euros en contractes menors

La regidoria d'Obres i Serveis ha executat durant els mesos d'abril, maig, juny i juliol prop de 50 contractes menors d'obres, serveis i subministraments, tots ells encaminats al manteniment i millora de la ciutat. En total, els 49 contractes executats ascendeixen a un cost de 568.205 euros i estan englobats tant en la millora de l'enllumenat com en el paviment, millora d'àrees infantils, aigua, jardins, accessibilitat i edificis municipals.

Recordem que el Pla ReactivAlcoi per a pal·liar els efectes causats per la crisi provocada per la Covid-19 en els diferents sectors econòmics i socials de la ciutat inclou mesures tributàries i ajudes directes per a l'hostaleria, el comerç, autònoms i micropimes. Una de les mesures d’aquest pla és la de realitzar contractes menors a empreses de la comarca, sempre que siga possible, amb la intenció de reactivar tant el sector de la construcció com els sectors auxiliars.

Els contractes més elevats, amb un cost superior als 20.000 euros corresponen a obres realitzades en diferents punts de la ciutat. El muntant més alt amb 48.000 euros és per la pavimentació del barri de la Sang, seguit de la construcció de la nova rotonda entre la Carretera Font Roja i la Filà Verds amb prop de 46.000 euros. Les actuacions de manteniment en el Camí de les Llacunes, la coberta del bar del Poliesportiu Francisco Laporta, el condicionament d'una zona per a gossos al parc de Cantagallet, la xarxa d'abastiment d'aigua potable en la zona del Preventori i la coberta del Templete de la Glorieta són altres contractes d'obres que han superat els 20.000 euros.

El regidor d'Obres i Serveis, Jordi Martínez, «Seguim treballant per donar un impuls a les empreses de la comarca a través dels contractes menors. En els últims quatre mesos hem executat més de mig milió d'euros en obres i millores en els nostres barris, incidint en el manteniment i millorant la imatge de la ciutat».

Els parcs infantils ha sigut una de les zones urbanes amb més actuacions amb prop de 55.000 euros d'inversió acumulada en diferents contractes com la reparació de jocs, substitució de sòl de seguretat i dotació d'ombres. Les zones enjardinades també han rebut atenció municipal, realitzant-se actuacions en la zona del riu Riquer, enfront del Museu de Bombers, amb una inversió d'11.000 euros; treballs de manteniment i millora de les bardisses en diverses zones amb un cost total de més de 16.000 euros; endoteràpia en arbrat de diferents zones de Batoi, el centre i Zona Nord; el desbrossament de la zona del riu Riquer o el desbrossament i enjardinament en el carrer Carmen Vidal.

Pel que respecta a la millora tant de les voreres com del paviment de la calçada, a més de les obres ja mencionades com la rotonda del carrer Filà Verds o la pavimentació de la Sang, també s'han realitzat actuacions en les zones de vianants dels ponts de la Petxina, Sant Roc i Maria Cristina; reparació de la inclinació de l'Alameda Camilo Sesto; el rebaix de les vorades de la zona de les Llometes; adequació de les voreres en la zona nord del Cementeri Municipal; reparació del barranc de Na Lloba o el pas de vianants elevat en la carretera Banyeres, entre d'altres actuacions.

Foto: Nota d'arxiu de la rotonda del carrer Filà Verds

28-07-2020 L'Ajuntament segueix apostant pel canvi de lluminàries per millorar la sostenibilitat

La Junta de Govern d'Alcoi va aprovar la licitació d'un contracte per a realitzar el canvi de lluminàries en diferents carrers de la Zona Nord. El projecte permetrà el canvi d'un total de 103 llums i suposarà la inversió de 102.000 euros.

El canvi de lluminàries implicarà que les llums passen a ser de tecnologia led, millorant la seua eficiència i suposant un estalvi econòmic per les arques municipals. Les noves lluminàries també es poden telegestionar, formant part de la Smart City, i aprofitant la tecnologia per a realitzar un consum més sostenible de l'energia. Cal recordar que la ciutat va ser una de les primeres en implantar a sistema de telegestió de la lluminària i a hores d'ara, aquest està present en diferents zones urbanes com el Poliesportiu de Caramanxel Julio Agudo Garat, o el carrer Alacant així com als polígons industrials, amb bons resultats.

En total, el canvi afectarà 103 lluminàries de dues zones del barri de la Zona Nord, una serà en la Plaça Blai Domingo Lledó, i l'altra en la zona de Mirasierra i part del carrer Filà Alcodianos del polígon Cotes Baixes.

El regidor d'Obres i Serveis, Jordi Martínez, destaca que "les administracions locals tenen un paper clau en la transició energètica i la lluita contra el canvi climàtic i en eixe camí està treballant l'Ajuntament d'Alcoi, tant amb el canvi de la lluminària per tecnologia led i la seua telegestió com en altres àmbits com la millora de l'eficiència energètica dels edificis municipals o la mobilitat sostenible".

27-07-2020 Los participantes de los Itinerarios de Inserción Socio-Laboral disfrutan de una ruta al Molinar

Los Itinerarios de Inserción Socio-Laboral realizaron el pasado viernes una ruta a pie hasta la zona del Molinar, abierta a todos los participantes en el programa que estuvieron acompañados de los concejales de Políticas Inclusivas, Aranza de Gracia, y Transición Ecológica, Jordi Silvestre. La ruta tenía como objetivo el cambio de entorno de estas personas en riesgo de exclusión social, permitiendo en un entorno más lúdico y al aire libre, la relación entre ellas, ampliar conocimientos del entorno de la ciudad, la educación en el respeto por el medio ambiente así como, la motivación, la posibilidad de establecer relaciones sociales y la mejora de su autoestima personal.

Estos Itinerarios de Inserción Socio-Laboral son un programa co financiado por la Unión Europea a través del Programa Operativo del Fondo Social Europeo (FSE) de la Comunidad Valenciana 2014-2020 y la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, que tiene como fin la mejora de la empleabilidad de las personas de la ciudad de Alcoy que están en riesgo de exclusión social. El objetivo general del programa es el acercamiento de las personas en situación de vulnerabilidad a la integración y al empleo, mejorando su empleabilidad. Con ese fin, se plantean en el desarrollo del programa itinerarios personales de inserción, que incluyen tanto sesiones individuales como sesiones grupales, para favorecer y reforzar actitudes, competencias y factores sociales para la ocupación de los participantes en el programa.

Además de las competencias más específicas de búsqueda de empleo, en este programa se trabajan aspectos importantes como la actitud, la autoestima y el desarrollo de habilidades sociales para eliminar miedos y mejorar la forma de relacionarse con otras personas. Hay que tener en cuenta que muchas de estas personas no conocen o realizan habitualmente actividades culturales y no suelen tener vacaciones o relaciones más allá de su círculo familiar.

Los profesionales que realizan el programa destacan que la ruta al Molinar organizada por los Itinerarios de Inserción Socio-Laboral ha sido un éxito, los participantes se han mostrado muy interesados por la parte industrial del Molinar que en muchas ocasiones conocían por sus padres. Han realizado contactos personales, se han intercambiado teléfonos y, sobre todo, han salido de su día a día, favoreciendo su autonomía, autoestima y conociendo las posibilidades naturales, culturales y de ocio que existen en la ciudad de manera gratuita. Además los propios participantes han pedido un buzón de sugerencias para proponer nuevas actividades y pode trasmitir todos sus intereses.

La concejala de Políticas Inclusivas, Aranza de Gracia, destaca la gran respuesta por parte de los participantes: "Estamos muy contentos con esta primera ruta realizada dentro de los itinerarios de inserción socio-laboral. Como todos sabemos, en este programa se trabaja en la empleabilidad de personas en riesgo de exclusión social por lo que son tan importante los aspectos de buscar un trabajo como otros más personales, aumentando su capacidad de relación personal, su autoestima, comportamiento y hábitos sociales. Para mejorar todas estas habilidades, la realización de una ruta ha sido una gran idea porque ha despertado su curiosidad, les ha ayudado a conocerse e intercambiarse teléfonos y se han mostrado pro-activos proponiendo nuevas actividades".

27-07-2020 Oberta la sol·licitud d'ajudes per a l'arbitratge del futbol base

La Regidoria d’Esports convoca les subvencions destinades a les entitats esportives de la ciutat amb participació en la competició oficial de Futbol Categoria Cadet i/o juvenil 2ª Regional organitzada per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana durant la temporada 2019/2020 per finançar despeses d'arbitratge. Els 6.018 euros de la partida econòmica destinada a aquestes ajudes permetran sufragar les despeses derivades dels arbitratges en la passada temporada, que com la resta d'esports ha viscut una situació atípica amb la crisi sanitària de la Covid-19.

El termini per a formalitzar les sol·licituds romandrà obert fins el 4 de setembre i les ajudes s'atorgaran en règim de concurrència competitiva.

Les ajudes van destinades a clubs i entitats de la ciutat d'Alcoi que estiguen legalment constituïts i inscrits en el Registre d'Entitats Esportives de la Generalitat Valenciana; que estiguen en el Registre Municipal d'Associacions Veïnals de l'Ajuntament d'Alcoi; que estiguen inscrits i hagen participat amb equips en la competició organitzada per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana en la temporada 2019/2020 en la categoria cadet i/o juvenil 2ª Regional d'acord a la seua base de competició. I que complisquen amb els requisits de l'article 13 de la llei 38/2003 de 17 de novembre, General de Subvencions i no tinguen cap conveni amb l'Ajuntament amb una subvenció superior als 2000 euros que faça referència a l'organització i/o participació en competicions esportives durant la temporada.


El regidor d'esports, Miguel Juan Reig, explica que "ja estan obertes fins al 4 de setembre, les subvencions destinades a totes aquelles entitats esportives d'Alcoi que hagen tingut equips de futbol en competició oficial en les categories infantil de lliga local, cadet o juvenil de segona regional, durant la temporada 2019/2020. Ha sigut un any inèdit per al nostre esport, no obstant això, seguim treballant per a que els nostres esportistes i, sobretot, l'esport de base continua comptant amb els recursos necessaris per a impulsar la pràctica esportiva a la nostra ciutat".

Nota: Foto d'arxiu

24-07-2020 S'aprova el Reglament de l'Observatori Municipal de l'Habitatge d'Alcoi

Aquesta setmana s'ha publicat al BOP l'aprovació definitiva del Reglament de l'Observatori Municipal de l'Habitatge d'Alcoi (OMHA) sense que s'haja rebut cap al·legació durant l'exposició pública. L'OMHA vol ser un instrument que possibilite la participació i la transferència d’informació així com l’elaboració de coneixement en matèria d’habitatge.

Una vegada aprovat el reglament, des de l'Ajuntament s'ha enviat una carta a totes les entitats que formen part del ple perquè designen al seu representant. L'òrgan participatiu espera poder constituir-se a finals del mes de setembre i, al mateix temps, a l'aprovació i posada en marxa de l'OMHA, la regidoria d'habitatge està treballant en un diagnòstic preliminar de la situació de l'habitatge a Alcoi perquè siga validat una vegada conformat el ple de l'OMHA.

El coordinador de l'OMHA, Cristian Santiago, destaca la importància d'aquest nou impuls: "la posada en marxa de l'Observatori de l'Habitatge a Alcoi és una gran notícia, un òrgan de participació que ens permetrà seguir impulsant l'habitatge amb dades, informes i indicadors concrets i també amb la coparticipació d'entitats de diferents àmbits, tots ells necessaris en un tema tan transversal com és l'habitatge".

Per la seua banda, la Regidora d'Habitatge, María Baca, celebra també la imminent posada en marxa d'aquest nou òrgan: "El Reglament de l'Observatori Municipal d'Habitatge d'Alcoi està aprovat definitivament pel que, esperem en setembre poder posar en marxa aquest òrgan de participació en un tema tan important per a totes i tots com és l'habitatge. Al mateix temps, estem treballant ja en una primera diagnosi de com es troba la ciutat. Sens dubte, l'OMHA se suma a l'important impuls en l'habitatge a Alcoi durant l'últim any, tant per part de l'Ajuntament com de Conselleria, com és l'obertura d'una oficina de la Mancomunitat, la reforma i adjudicació d'habitatge a diferents famílies, la construcció després de molts anys d'habitatge públic en la Sardina, Sant Mateu i Ambaixador Irles, la rehabilitació i millora energètica de l'edifici del CCJ o la nova edició del pla ARRU".

El ple de l'OMHA estarà constituït per l'alcalde, com a president o la persona designada per ell; la vicepresidència primera recaurà en un representant del moviment ciutadà i la segona, en la persona delegada d'habitatge. També formaran part de l'òrgan, una persona representant de cadascuna de les associacions veïnals d’Alcoi, un representant de l'EVHA (Entitat Valenciana d’Habitatge), de l’IVE (Institut Valencià d’Edificació), de Caritas, de Creu Roja, del Col·legi d’Advocats, del Col·legi d’Arquitectes, de l’Associació d’Empreses de la Construcció , d'un tècnic del Servei de Mediació i Intervenció Socioeducativa, de Serveis Socials, del Departament d’Habitatge, del Departament d’Urbanisme, del Departament d’Arquitectura, del Departament de Policia Local i de la Policia Nacional així com d'un representant de cadascun dels partits polítics amb representació municipal.

Per a la realització de les seues funcions, l'OMHA comptarà amb una partida pressupostària de 20.000 euros i presentarà anualment una memòria amb els estudis i les propostes desenvolupades, avaluant el grau de compliment i incompliments i afegir propostes de millora i suggeriments.

Entre aquestes tasques està la d'avaluar els efectes de les mesures municipals introduïdes amb la finalitat de permetre’n un control de l’aplicació i proposar-ne correccions o millores. L'elaboració d’indicadors que permeten el diagnòstic de les polítiques públiques aplicades i la planificació d’aquestes serà un altre dels seus objectius.

L'òrgan també realitzarà estudis relacionats amb l’anàlisi dels preus de l’habitatge i l’evolució d’aquests, de l’oferta i la demanda, de la pèrdua de l’habitatge per desnonament o execució hipotecària; estudis específics amb la finalitat d’identificar la problemàtica de l’envelliment, despoblació del parc d’habitatges i d’espais de possible exclusió social i confeccionar un decàleg amb les seues possibles solucions. I també vetlarà per l’estat i la suficiència del parc públic d’habitatges de la ciutat d'Alcoi, proposant mesures per a garantir la seua idoneïtat i inserció social.

24-07-2020 L'Ajuntament amb la Protectora d'Animals i Plantes d'Alcoi realitza una campanya per a prevenir l'abandonament d'animal

La Campanya consisteix en cartelleria i xarxes socials sota el lema, "No l'abandones, ell mai ho faria" i es realitza a partir d'avui divendres, 24 de juliol, tal com explica el regidor de Salut Pública, Miguel Juan Reig, abans de les vacances perquè els propietaris prenguen consciència en el moment de planificar les seues vacances". El President de la Protectora, Daniel Pérez, també ha destacat la importància de seguir realitzant aquest tipus de campanyes perquè "Gràcies a la realització d'aquestes campanyes, als últims anys s'ha notat una disminució a la ciutat tant dels animals abandonats perquè la família se'n va de vacances com de les camades no desitjades, ja que ara també és el moment de cria".

 

L'Ajuntament amb la Protectora d'Animals i Plantes d'Alcoi realitza una campanya per a prevenir l'abandonament d'animal

L'Ajuntament amb la Protectora d'Animals i Plantes d'Alcoi realitza una campanya per a prevenir l'abandonament d'animal

24-07-2020 La biblioteca Tirisiti penja el cartell de complet en totes les activitats del mes de juliol

El dimecres 1 de juliol la Biblioteca Tirisiti va tornar a obrir les seues portes amb la programació destinada a xiquets i xiquetes per començar l’estiu amb una gran varietat d’activitats dividides en diferents setmanes temàtiques.

A causa de la Covid-19, s’ha hagut de reduir l’aforament de participació en les activitats i adoptar les mesures de seguretat i higiene recomanades per les autoritats sanitàries. Així i tot, la participació ha sigut activa, amb una resposta positiva i amb un aforament complet tots els dies.

Les dues primeres setmanes han estat dedicades als «experiments». Activitats molt curioses i atractives que despertaren l'interés dels xiquets i xiquetes. Per a la tercera setmana, la temàtica escollida ha estat el reciclatge. Amb aquestes activitats es pretén conscienciar de la importància del reciclatge i la reutilització de materials habituals de consum diari, i els participants han pogut veure com se’ls pot donar una segona vida a materials que creien que ja no eren útils.

Per a les dues setmanes finals de juliol, hi ha preparada la temàtica de la natura, on les activitats estan destinades al coneixement del món de les plantes i dels animals, dels elements de la terra, l'aire, el foc i l'aigua.

La participació, per a garantir la seguretat, sempre és amb inscripció prèvia i durant les activitats no està permés l’accés d’altres persones a banda dels participants. Així, per exemple, totes les devolucions de llibres durant la duració dels tallers es realitzen a la Biblioteca Central Ricardo Senabre. La reserva prèvia s'ha de fer al telèfon 965 53 71 43 (de 8 a 14 hores) o per correu electrònic (biblioteca@alcoi.org) i les activitats són de dilluns a divendres a les 11 del matí.

El regidor de Cultura, Raül Llopis, explica que "el principal objectiu de la Biblioteca Tirisiti és, com sempre, fomentar la lectura en xiquets i xiquetes, i quina millor manera que per mitjà d’activitats, tallers i jocs. El repte és facilitar l’aproximació a la lectura d’una manera diferent i nova i que xiquets i xiquetes troben en els llibres també una forma de diversió i entreteniment".

A partir d’ara també es poden inscriure per a les activitats del mes d’agost, amb tres interessants temàtiques: els animals, els pirates i el fons marí.

23-07-2020 L'Ajuntament destinarà un total de 200.000 euros per a fomentar l'ocupació en empreses d'Alcoi

L'Ajuntament d'Alcoi donarà diferents ajudes a les empreses de la ciutat que realitzen la contractació de persones desocupades des de l'1 de setembre al 30 de novembre del 2020 tal com ahir va informar l'alcalde, Toni Francés, durant la celebració del ple del Consell Econòmic i Social (CES), màxim òrgan de participació local en matèria laboral on les ajudes van consensuades comptant amb diferents aportacions. Les ajudes ofereixen diferents modalitats, tant en noves contractació, en contractacions que passen de temporals a indefinides com en treballadors afectats per l'ERTO en una ambiciosa convocatòria per a impulsar l'ocupació en la ciutat per als pròxims mesos davant la incertesa provocada per la crisi sanitària de la Covid-19.

Les ajudes municipals seran de 1000 euros per als contractes de 6 mesos a jornada completa i de 1.500 euros quan el treballador siga major de 55 anys, menor de 30, dona o aturat de llarga durada. La quantia, en canvi, ascendeix a 3000 euros si el contracte en compte de 6 mesos és indefinit i de 4000 si la persona indefinida és dona.

També tindrà compensació econòmica la conversió d'un contracte temporal en indefinit amb 1.500 euros o un total de 2000 euros si el contracte indefinit és d'una treballadora.

El Consistori també ha volgut subvencionar a aquells autònoms i micropimes pel manteniment de llocs de treball afectats per ERTOS amb 1500 euros sempre que es mantinguen els treballadors afectats per ERTO durant 12 mesos una vegada finalitzat el mateix.

L'alcalde, Toni Francés, destaca la importància d'aquesta convocatòria: "El Consell Econòmic i Social d'Alcoi va aprovar ahir una partida de 200.000 euros per a ajudes específiques per a la creació de llocs de treball en Alcoi. Sabem de l'esforç que tots han realitzat als últims mesos, treballadors i empresaris i de la incertesa que provoca la pandèmia, per això, ara més que mai, l'Ajuntament ha de posar tots els seus recursos a l'abast de les persones. Setembre és un mes important perquè finalitzen molts ERTO pel que volem estar al costat de les empreses que fomenten l'ocupació i ajudar amb la col·laboració de tots els actors socials, en l'ocupació de les alcoianes i alcoians".

A aquestes ajudes municipals podran optar totes les empreses i entitats sense ànim de lucre que es troben al corrent de les seues obligacions fiscals i laborals i que disposen de centre de treball a Alcoi. D'altra banda, la persona contractada ha de trobar-se empadronada a Alcoi com a mínim des de l'1 de gener de 2020, estar inscrit en Labora i no haver estat contractat per la mateixa empresa en els últims 6 mesos previs al contracte objecte de subvenció. Els contractes hauran de ser de 6 mesos o superiors i suposar un increment net de la plantilla. També podran ser subvencionats aquells contractes amb jornada parcial que complisquen els requisits amb la respectiva minoració en la subvenció.

Està previst que les ajudes puguen ser sol·licitades pels interessats a partir de setembre.

23-07-2020 La policia local sanciona en un dia a 14 persones per incomplir amb l'ús de la mascareta

La Policia Local d'Alcoi ha estat realitzant controls en diferents punts per part de patrulles a peu en els últims dies per a informar i conscienciar a la població de la importància de complir amb les mesures sanitàries de la distància de seguretat i l'ús obligatori de la mascareta. Després d'aquests dies de tasca informativa, ahir, es van sancionar a un total de 14 persones per incomplir amb l'ús de la mascareta segons la normativa de la Comunitat Valenciana.

La policia local va imposar, ahir dimecres, les primeres denúncies per infracció de la llei 10/2014 de la Generalitat, d'acord amb les mesures decretades en la resolució del 17 de juliol de 2020, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Públic, de modificació i adopció de mesures addicionals i complementàries. En total, es van realitzar 14 sancions en 4 controls en diferents punts de la ciutat.

La policia local ha creat un butlletí de denúncia especial que contempla totes les sancions possibles per incomplir aquesta llei de salut públic autonòmica i que consisteixen a no complir amb la distància de seguretat interpersonal i incomplir l'obligació de fer ús de la mascareta. També s'inclou no usar la mascareta correctament (ha de cobrir des de la part del septe nasal fins a la barbeta inclosa i no es permet l'ús de màscara amb vàlvula exhalatòria), en la via pública, en espais a l'aire lliure i en espais tancats d'ús públic o oberts al públic. Igualment, també és sancionable no fer ús de la mascareta per part dels ocupants d'un transport públic o privat complementari, quan algun d'ells no siga convivent en el mateix domicili que la resta. Per últim, també s'inclouen els incompliments per part del treballador/a o responsable de l'establiment públic/comerç de les disposicions establides en matèria de sanitat.

El regidor de seguretat, Raül Llopis, explica que "Des de la Policia Local s'ha treballat en la conscienciació de la població i l'assumpció de la responsabilitat personal en uns moments on la protecció individual és imprescindible per a garantir la protecció social. Hem estat durant dies informant, a peu de carrer, i recordant, especialment, l'obligatorietat de portar la mascareta. Una tasca de conscienciació imprescindible que es continuarà realitzant però, al mateix temps, és important que aquells que no compleixen amb les mesures acordades, coneguen que el seu comportament pel bé de tots, serà sancionat. En el cas, per exemple, de no portar o portar incorrectament la mascareta amb sancions de fins a 100 euros".

22-07-2020 L'Ajuntament d'Alcoi rep una subvenció per als Jocs Esportius

La direcció General d'Esport de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana ha concedit una subvenció per import de 4.574,00 euros a l'Ajuntament d'Alcoi per a l'organització d'aquesta Fase Intermunicipal (DOGV 8853 de 9/7/2020) dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.


Cal recordar que dins de l'àmplia programació d'activitats esportives que es realitzen des de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi, destaca de manera molt significativa l'activitat Fase Intermunicipal dels XXXVIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, esdeveniment que durant la temporada 2019/20, ha permés que un gran nombre de joves esportistes d'Alcoi i de localitats pròximes com Cocentaina, Muro, Banyeres, Ibi, Castalla, Bocairent, etc. pogueren participen en les diferents competicions programades en un ampli ventall de modalitats esportives.

Tot aquest projecte ha sigut desenvolupat des del mes octubre de 2019 fins a març de 2020, i per a això es va sol·licitar ajuda econòmica a aquesta Conselleria.


Aquesta activitat té caràcter gratuït per a tots i cadascun dels participants, comptant per a això amb l'aportació de l'Ajuntament d'Alcoi, la Conselleria de Cultura, Educació i Esport i l'entitat asseguradora La Unió Alcoiana S.A.


“Aquesta subvenció ens ajudarà, sens dubte, a cobrir les despeses d'organització de l'esdeveniment en el qual participa la infància, tant de la nostra ciutat com de les poblacions de la comarca en nombroses modalitats esportives i és completament gratuïta per als col·legis, clubs i participants”, ha explicat el regidor d'Esports, Miguel Juan Reig.