Noticia

07-11-2019  46.125 persones podran votar el diumenge en Alcoi

La brigada de serveis municipals ja ha començat repartir les urnes i cabines de votació pels 21 col·legis de la ciutat. En total, 88 meses electorals amb 176 urnes per a rebre els vots destinats a elegir als representants estatals del Congrés i el Senat.

El cens és de 46.125 persones amb dret a vot, 4 més que en les darreres eleccions generals.

El diumenge molts funcionaris locals treballaran perquè les eleccions nacionals puguen realitzar-se amb normalitat a la nostra ciutat. Estan encarregats de penjar els cens (complint amb la llei de protecció de dades), donar informació als electors, garantir que es compleixen tots els requisits, solucionar incidències i passar les dades de participació i d'escrutini al centre de dades.

Per a garantir també la seguretat, la llibertat i les normes de la Junta Electoral, hi haurà policies nacionals per torns als espais habilitats per a exercir el vot, i a més de les rondes que faran per la ciutat.

D'altra banda, les Brigades de Serveis i manteniment elèctric estaran treballant, per solucionar qualsevol incidència així com per a retirar el material electoral una vegada tancats els col·legis.

Tornar